Priprema: Pirinač skuvajte pa dobro ocedite. Na zagrejanom ulju pecite tikvice dok ne dobiju zlatnosmeđu boju. Skinite s vatre. U zasebnoj posudi pomešajte tikvice, fetu, sušeni paradajz, mladi luk sitno seckani, celer, jaja, posolite i pobiberite i na kraju umešajte kuvani pririnač. Pripremite kalup za torte, obložite ga masnim papirom za pečenje, premažite maslacem i sipajte smesu. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 35 minuta, dok ne dobije lepu zlatnosmeđu boju i dok ne očvrsne u sredini. Servirajte toplu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Tart sa tikvicama i pirinčem
Priprema: Pirinač skuvajte pa dobro ocedite. Na zagrejanom ulju pecite tikvice dok ne dobiju zlatnosmeđu boju. Skinite s vatre. U zasebnoj posudi pomešajte tikvice, fetu, sušeni paradajz, mladi luk sitno seckani, celer, jaja, posolite i pobiberite i na kraju umešajte kuvani pririnač. Pripremite kalup za torte, obložite ga masnim papirom za pečenje, premažite maslacem i sipajte smesu. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 35 minuta, dok ne dobije lepu zlatnosmeđu boju i dok ne očvrsne u sredini. Servirajte toplu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.