Skuvajte špagete u dosta posoljene vode. U međuvremenu na tihoj vatri zagrejte maslinovo ulje. Prepolovite čen belog luka i stavite ga da se na ulju polako prži. Dodajte lovor, pa ostavite da luk i lovor puste aromu i onda ih izvadite. Na ulje spustite dagnje, prepolovljeni čeri paradajz, sitno seckanu ljutu papriku i sve propržite. Skuvane špagete dobro ocedite, dodajte ih u posudu s aromatizovanim uljem, dagnjama, paradajzom i papričicom, pa sve brzo promešajte. Pre serviranja pospite belim biberom i nanom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Mediteranske špagete
Skuvajte špagete u dosta posoljene vode. U međuvremenu na tihoj vatri zagrejte maslinovo ulje. Prepolovite čen belog luka i stavite ga da se na ulju polako prži. Dodajte lovor, pa ostavite da luk i lovor puste aromu i onda ih izvadite. Na ulje spustite dagnje, prepolovljeni čeri paradajz, sitno seckanu ljutu papriku i sve propržite. Skuvane špagete dobro ocedite, dodajte ih u posudu s aromatizovanim uljem, dagnjama, paradajzom i papričicom, pa sve brzo promešajte. Pre serviranja pospite belim biberom i nanom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.