Skuvajte testeninu al dente i obarite grašak. Za bešamel sos na maslacu ispržite brašno pazeći da ne potamni, nalijte mlekom i neprestano mešajte da se ne stvore grudvice. Začinite po ukusu. U podmazanu vatrostalnu posudu rasporedite prvo makarone, pa odozgo komadiće tunjevine zajedno sa tečnošću. Preko ribe rasporedite obareni grašak i sve nalijte sosom. Pecite oko 40 minuta na 180 stepeni, a pred kraj pečenja pospite rendanim kačkavaljem.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Makarone s tunjevinom
Skuvajte testeninu al dente i obarite grašak. Za bešamel sos na maslacu ispržite brašno pazeći da ne potamni, nalijte mlekom i neprestano mešajte da se ne stvore grudvice. Začinite po ukusu. U podmazanu vatrostalnu posudu rasporedite prvo makarone, pa odozgo komadiće tunjevine zajedno sa tečnošću. Preko ribe rasporedite obareni grašak i sve nalijte sosom. Pecite oko 40 minuta na 180 stepeni, a pred kraj pečenja pospite rendanim kačkavaljem.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.