U sudu za mućenje pomešajte brašno, kukuruzno brašno, šećer, prašak za pecivo, kakao, začine, sodu bikarbonu i so. Izmešajte šolju kiselog mleka, pire od bundeve i smeđi šećer, pa u to umešajte jaje i belance. Dodajte ulje i vanilin šećer, te lagano dodajte brašnaste sastojke kako se ne bi stvorile grudvice. Preručite masu u podmazanu okruglu tepsiju i pecite oko 60 minuta na 180 stepeni. U malu posudu stavite šećer i kašiku kiselog mleka, te mešajte dok ne dobijete finu gustu smesu. Nakon što se torta ohladi, ukrasite je glazurom od kiselog mleka.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Čokoladni kolač
U sudu za mućenje pomešajte brašno, kukuruzno brašno, šećer, prašak za pecivo, kakao, začine, sodu bikarbonu i so. Izmešajte šolju kiselog mleka, pire od bundeve i smeđi šećer, pa u to umešajte jaje i belance. Dodajte ulje i vanilin šećer, te lagano dodajte brašnaste sastojke kako se ne bi stvorile grudvice. Preručite masu u podmazanu okruglu tepsiju i pecite oko 60 minuta na 180 stepeni. U malu posudu stavite šećer i kašiku kiselog mleka, te mešajte dok ne dobijete finu gustu smesu. Nakon što se torta ohladi, ukrasite je glazurom od kiselog mleka.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.