Na maslacu propržite slaninu isečenu na kockice, pa kad slanina postane hrskava, izvadite je, a na istoj masnoći propržite govedinu isečenu na kocke. Kad meso sa svih strana dobije lepu boju, izvadite ga na poseban tanjir, a u masnoću ubacite kolutove šargarepe i luk isečen na kockice. Propržite povrće, pa vratite meso, prelijte konjakom i zapalite. Kad se plamen ugasi, u šerpu vratite slaninu, sve pospite s malo brašna, posolite i pobiberite, ubacite grančicu majčine dušice i list lovora, pa sve prelijte crnim vinom da ogrezne.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Burgundijska govedina
Na maslacu propržite slaninu isečenu na kockice, pa kad slanina postane hrskava, izvadite je, a na istoj masnoći propržite govedinu isečenu na kocke. Kad meso sa svih strana dobije lepu boju, izvadite ga na poseban tanjir, a u masnoću ubacite kolutove šargarepe i luk isečen na kockice. Propržite povrće, pa vratite meso, prelijte konjakom i zapalite. Kad se plamen ugasi, u šerpu vratite slaninu, sve pospite s malo brašna, posolite i pobiberite, ubacite grančicu majčine dušice i list lovora, pa sve prelijte crnim vinom da ogrezne.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.