Kako je kavijar postao nadaleko poznat, zašto je i kada bio hrana siromašnih, zbog čega je srpski kavijar bio jedan od najcenjenijih i koji je danas najskuplji kavijar na svetu… Na ova i mnoga druga pitanja pronašli smo odgovore na izložbi njemu u čast u Prirodnjačkom muzeju.
Bojana ĐurićZamenik glavnog i odgovornog urednika magazina „Blic žena“, master srpskog jezika i književnosti, zaljubljenik u pisanu reč i dobru priču.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Srpski kavijar bio je cenjen KAO I RUSKI, služio se na TITANIKU, bio je hrana za sirotinju, a zatim želja BOGATIH: Priča o ZABORAVLJENOM BOGATSTVU
Kako je kavijar postao nadaleko poznat, zašto je i kada bio hrana siromašnih, zbog čega je srpski kavijar bio jedan od najcenjenijih i koji je danas najskuplji kavijar na svetu… Na ova i mnoga druga pitanja pronašli smo odgovore na izložbi njemu u čast u Prirodnjačkom muzeju.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.