Oprani proso propržite na zagrejanom ulju, pa nalijte vodom i kuvajte dok ne omekša, pa ohladite. Kolutove praziluka blanširajte i ocedite. U sud stavite obareni proso, blanširani praziluk, narendanu šargarepu, pavlaku, te posolite, pobiberite i sipajte u okrugli podmazani i prezlama posuti kalup. Odozgo pospite narendanim kačkavaljem, susamom i prelijte uljem. Pecite oko pola sata na 180 stepeni.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Torta od prosa
Oprani proso propržite na zagrejanom ulju, pa nalijte vodom i kuvajte dok ne omekša, pa ohladite. Kolutove praziluka blanširajte i ocedite. U sud stavite obareni proso, blanširani praziluk, narendanu šargarepu, pavlaku, te posolite, pobiberite i sipajte u okrugli podmazani i prezlama posuti kalup. Odozgo pospite narendanim kačkavaljem, susamom i prelijte uljem. Pecite oko pola sata na 180 stepeni.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.