Zagrejte ulje i dinstajte beli luk i sardele dok luk ne požuti. Smanjite temperaturu, a zatim protresite paradajz presečen napola, listove bosiljka, sušen paradajz i kapare sa sardelama i uljem. Testeninu skuvajte u ključaloj slanoj vodi dok ne postane meka i potom je dobro ocedite
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Taljatele sa sosom od sardela i bosiljka
Zagrejte ulje i dinstajte beli luk i sardele dok luk ne požuti. Smanjite temperaturu, a zatim protresite paradajz presečen napola, listove bosiljka, sušen paradajz i kapare sa sardelama i uljem. Testeninu skuvajte u ključaloj slanoj vodi dok ne postane meka i potom je dobro ocedite
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.