Kompot od ananasa umutite sa senfom, kečapom, propasiranim crnim lukom i sitno seckanom ljutom papričicom. Ribu posolite, pospite je začinima, stavite u marinadu i ostavite da odstoji 24 sata. Sledeći dan ispržite ribu zajedno s ostalom marinadom na ugrejanom ulju i podelite na četiri porcije.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Skuša u marinadi
Kompot od ananasa umutite sa senfom, kečapom, propasiranim crnim lukom i sitno seckanom ljutom papričicom. Ribu posolite, pospite je začinima, stavite u marinadu i ostavite da odstoji 24 sata. Sledeći dan ispržite ribu zajedno s ostalom marinadom na ugrejanom ulju i podelite na četiri porcije.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.