Izmešajte soja-sos, maslinovo ulje, limunov sok, šećer, beli luk, đumbir, so i biber, prokuvajte i ohladite, pa time prelijte složene kotlete. Nakon što riba odstoji najmanje pola sata, pecite je na dobro podmazanom roštilju da porumeni s obe strane.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Losos pastrmka na roštilju
Izmešajte soja-sos, maslinovo ulje, limunov sok, šećer, beli luk, đumbir, so i biber, prokuvajte i ohladite, pa time prelijte složene kotlete. Nakon što riba odstoji najmanje pola sata, pecite je na dobro podmazanom roštilju da porumeni s obe strane.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.