Stavite šećer u sud i zagrevajte ga dok ne dobije zlatnožutu boju, pa sipajte vodu. Kuvajte dok se šećer ne rastopi, dodajte rum, kruške i orahe. Nastavite s kuvanjem da kruške omekšaju. Servirajte ih na rukoli s gorgonzolom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Karamelizovane kruške
Stavite šećer u sud i zagrevajte ga dok ne dobije zlatnožutu boju, pa sipajte vodu. Kuvajte dok se šećer ne rastopi, dodajte rum, kruške i orahe. Nastavite s kuvanjem da kruške omekšaju. Servirajte ih na rukoli s gorgonzolom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.