Iseckajte crni luk, pa ga dinstajte na ulju dok ne postane staklast. Dodajte propasiran beli luk i mlevenu začinsku papriku, a potom meso isečeno na manje kocke. Nalijte vrelom vodom da sve ogrezne, pa dodajte paprike isečene na sitne kocke i sok od paradajza. Stavite lorberov list i začinite solju i biberom. Kuvajte na tihoj vatri, što duže to bolje. Na kraju dodajte crno vino i još malo prokuvajte.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Goveđi gulaš
Iseckajte crni luk, pa ga dinstajte na ulju dok ne postane staklast. Dodajte propasiran beli luk i mlevenu začinsku papriku, a potom meso isečeno na manje kocke. Nalijte vrelom vodom da sve ogrezne, pa dodajte paprike isečene na sitne kocke i sok od paradajza. Stavite lorberov list i začinite solju i biberom. Kuvajte na tihoj vatri, što duže to bolje. Na kraju dodajte crno vino i još malo prokuvajte.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.