Celer oprati i oljuštiti, a paradajz oprati i iseći na četvrtine. Dodati C beli luk, C peršun i C bosiljak. Dodati malo začina C, C mleveni biber, pa sve zajedno dobro izmešati. U velikom tiganju prepržiti na Iskon ulju s obe strane filete od skuše. Dodati paradajz i celer.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
File od skuše sa celerom - „Savršena riba“
Celer oprati i oljuštiti, a paradajz oprati i iseći na četvrtine. Dodati C beli luk, C peršun i C bosiljak. Dodati malo začina C, C mleveni biber, pa sve zajedno dobro izmešati. U velikom tiganju prepržiti na Iskon ulju s obe strane filete od skuše. Dodati paradajz i celer.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.