Maslac istopite i penasto umutite sa šećerom, žumancima i mlekom. U to dodajte brašno pomešano s praškom za pecivo, a na kraju umešajte sneg od belanaca. Testo razlijte u veći podmazan pleh i pecite oko pola sata u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Ohlađen patišpanj isecite na štangle ili kocke. Sastavite sve sastojke za preliv i prokuvajte ih. U ohlađen preliv umačite svaki isečeni komad kolača, sačekajte kratko da upije čokoladu i potom uvaljajte u kokos.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Čupavci
Maslac istopite i penasto umutite sa šećerom, žumancima i mlekom. U to dodajte brašno pomešano s praškom za pecivo, a na kraju umešajte sneg od belanaca. Testo razlijte u veći podmazan pleh i pecite oko pola sata u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Ohlađen patišpanj isecite na štangle ili kocke. Sastavite sve sastojke za preliv i prokuvajte ih. U ohlađen preliv umačite svaki isečeni komad kolača, sačekajte kratko da upije čokoladu i potom uvaljajte u kokos.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.