Luk iseckajte i propržite ga na ulju, pa dodajte meso, začinsku papriku, sitno naseckan beli luk i peršun. Začinite solju, biberom i začinskom paprikom, pa sve promešajte i dinstajte da meso samo malo omekša. Krompir oljuštite i isecite na kolutove. U podmazanu posudu stavite red krompira, ovlaš posolite, pa stavite pola količine mesa. Odozgo ponovo stavite red krompira i ponovite postupak.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Musaka
Luk iseckajte i propržite ga na ulju, pa dodajte meso, začinsku papriku, sitno naseckan beli luk i peršun. Začinite solju, biberom i začinskom paprikom, pa sve promešajte i dinstajte da meso samo malo omekša. Krompir oljuštite i isecite na kolutove. U podmazanu posudu stavite red krompira, ovlaš posolite, pa stavite pola količine mesa. Odozgo ponovo stavite red krompira i ponovite postupak.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.