Ove nedelje, specijalno zbog čitateljki portala "Žena", u kuhinji hotela "Moskva" obrela se naša nuticionistkinja Jasna Anđelković. Ne dajte da vas njen izgled devojčice zavara, Jasna je ekspert u svom poslu i odličan nutricionista. Pored svog bloga o pravilnom načinu ishrane, napisala je i online kuvar, a svake nedelje obraduje čitateljke naših magazina "Blic Žena" i "Kuhinja" savetima o pravilnoj ishrani. Za čitateljke našeg portala, često užurbane i uvek u trci sa vremenom, ona je pripremala salatu od povrća i ujedno otkrila kako bi trebalo da se hranimo tokom letnjih dana da bismo izbegli dehidraciju, malaksalost i neželjene kilograme.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Korak po korak: Salata od povrća na Jasnin način
Ove nedelje, specijalno zbog čitateljki portala "Žena", u kuhinji hotela "Moskva" obrela se naša nuticionistkinja Jasna Anđelković. Ne dajte da vas njen izgled devojčice zavara, Jasna je ekspert u svom poslu i odličan nutricionista. Pored svog bloga o pravilnom načinu ishrane, napisala je i online kuvar, a svake nedelje obraduje čitateljke naših magazina "Blic Žena" i "Kuhinja" savetima o pravilnoj ishrani. Za čitateljke našeg portala, često užurbane i uvek u trci sa vremenom, ona je pripremala salatu od povrća i ujedno otkrila kako bi trebalo da se hranimo tokom letnjih dana da bismo izbegli dehidraciju, malaksalost i neželjene kilograme.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.