Patlidžan oljuštite, iseckajte i pomešajte sa mlevenom ovčetinom, solju, biberom, izgnječenim belim lukom, proprženim seckanim crvenim lukom, rendanim kačkavaljem i jajima. Od smese pravite ćevapčiće, uvaljajte ih u brašno i pržite na vrelom ulju.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kebab
Patlidžan oljuštite, iseckajte i pomešajte sa mlevenom ovčetinom, solju, biberom, izgnječenim belim lukom, proprženim seckanim crvenim lukom, rendanim kačkavaljem i jajima. Od smese pravite ćevapčiće, uvaljajte ih u brašno i pržite na vrelom ulju.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.