U danima Gospojinskog posta mnogi koji se uzdržavaju od mesa, mleka i jaja imaju dilemu šta da pripreme za doručak ili večeru. Dobar izbor je fokača, italijanski klasik koji je toliko mirisan i mekan da se može jesti kao zaseban obrok, ali je savršen i uz salatu ili posni namaz. Najlepše od svega - priprema je jednostavna, a rezultat fantastičan.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
FOKAČA sa paradajzom i maslinama: Recept za POSNO ČUDO OD TESTA koje osvaja i mirisom i ukusom
U danima Gospojinskog posta mnogi koji se uzdržavaju od mesa, mleka i jaja imaju dilemu šta da pripreme za doručak ili večeru. Dobar izbor je fokača, italijanski klasik koji je toliko mirisan i mekan da se može jesti kao zaseban obrok, ali je savršen i uz salatu ili posni namaz. Najlepše od svega - priprema je jednostavna, a rezultat fantastičan.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.