Juneću brizlu očistite, stavite je u vrelu slanu vodu i ostavite da odstoji 30 minuta. Izvadite je, osušite i premažite uljem. Tako pripremljenu brizlu pecite na roštilju ili u rerni. Servirajte uz pekarski krompir ili ljutenicu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Juneća brizla na žaru
Juneću brizlu očistite, stavite je u vrelu slanu vodu i ostavite da odstoji 30 minuta. Izvadite je, osušite i premažite uljem. Tako pripremljenu brizlu pecite na roštilju ili u rerni. Servirajte uz pekarski krompir ili ljutenicu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.