Sladak, kremast i topao – sutlijaš je za mnoge od nas slatkiš koji nas ukusom vraća u detinjstvo. Taj nežni mlečni dezert, koji nas vraća u dane kada su se mirisi vanile širili iz kuhinje naših baka, i danas zauzima posebno mesto u domaćoj kuhinji. A zanimljivo je da je nastao još u 15. ili 16. veku i od tada ne prestaje da oduševljava ljubitelje jednostavnih poslastica!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Omiljeni starinski dezert nastao je još u 15. veku i služio se na dvorovima: I dan-danas je obožavan u Srbiji, a uz ove trikove uvek će da vam uspe iz prve!
Sladak, kremast i topao – sutlijaš je za mnoge od nas slatkiš koji nas ukusom vraća u detinjstvo. Taj nežni mlečni dezert, koji nas vraća u dane kada su se mirisi vanile širili iz kuhinje naših baka, i danas zauzima posebno mesto u domaćoj kuhinji. A zanimljivo je da je nastao još u 15. ili 16. veku i od tada ne prestaje da oduševljava ljubitelje jednostavnih poslastica!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.