Želatin je čest sastojak kremastih kolača, torti i deserata, ali se njegova priprema razlikuje u zavisnosti od toga da li ga koristite u listićima ili u prahu. Ukoliko se na spisku sastojaka potrebnih za vaš recept nađe želatin, trebalo bi da znate da se drugačije spremaju želatin u listićima i onaj u prahu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kako se pravilno priprema i koristi ŽELATIN: Koji je postan i šta nikako ne smete da radite ako želite gladak i čvrst krem
Želatin je čest sastojak kremastih kolača, torti i deserata, ali se njegova priprema razlikuje u zavisnosti od toga da li ga koristite u listićima ili u prahu. Ukoliko se na spisku sastojaka potrebnih za vaš recept nađe želatin, trebalo bi da znate da se drugačije spremaju želatin u listićima i onaj u prahu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.