Ako pratite gastro blogere na Instagramu uvereni smo da vam nije promaklo da je sve popularniji specijalitet šakšuka - jelo od povrća i jaja, koje ne samo da je ukusno, već je i vrlo fotogenično zbog jarkih boja. Reč je o arapskom specijalitetu koje je popularno na Bliskom Istoku i Izraelu, a originalno vuče poreklo iz Tunisa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
ARAPSKI SPECIJALITET za kojim je ceo internet lud: ŠAKŠUKA se sprema za 200 DINARA i 10 minuta, a može da se služi i za doručak, ručak i večeru
Ako pratite gastro blogere na Instagramu uvereni smo da vam nije promaklo da je sve popularniji specijalitet šakšuka - jelo od povrća i jaja, koje ne samo da je ukusno, već je i vrlo fotogenično zbog jarkih boja. Reč je o arapskom specijalitetu koje je popularno na Bliskom Istoku i Izraelu, a originalno vuče poreklo iz Tunisa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.