Uprkos brojnim napisima veliki broj ljudi u svakodnevnoj ishrani i dalje se ne odriče zejtina. Danas se sve ređe zove tim imenom, već se predstavlja kao nerafinisano suncokretovo ulje dobijeno postupkom hladnog ceđenja sirovog semena suncokreta.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
SUNCOKRETOVO ULJE nije zabranjeno: Evo kako da ga pravilno koristite i koje je najbolje
Uprkos brojnim napisima veliki broj ljudi u svakodnevnoj ishrani i dalje se ne odriče zejtina. Danas se sve ređe zove tim imenom, već se predstavlja kao nerafinisano suncokretovo ulje dobijeno postupkom hladnog ceđenja sirovog semena suncokreta.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.