Isecite kruške na polutke i izdubite im malo sredinu. Poređajte ih na aluminijumsku foliju i zapecite ih u rerni. U međuvremenu u med umešajte seckan blanširan badem, pa kad polutke budu pečene, nafilujte im udubljenja. Služite toplo.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Zapečene kruške s medom i bademom
Isecite kruške na polutke i izdubite im malo sredinu. Poređajte ih na aluminijumsku foliju i zapecite ih u rerni. U međuvremenu u med umešajte seckan blanširan badem, pa kad polutke budu pečene, nafilujte im udubljenja. Služite toplo.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.