Grejp oguliti i razdvojiti na kriške. Dimljeni losos narezati na tanke komade. Glavice radiča rastaviti na listove i iseći napola. Iscediti limunov sok pomoću Interprom Bosch cediljke. Pomešati ga s nekoliko kašika vode, šećerom, Iskon uljem, C peršunom, narendanom korom limuna, zrnima C šarenog bibera i Začinom C. Sve dobro promešati i posuti narendanim biljnim sirom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Slavsko jelo – Salata od lososa, radiča i grejpa
Grejp oguliti i razdvojiti na kriške. Dimljeni losos narezati na tanke komade. Glavice radiča rastaviti na listove i iseći napola. Iscediti limunov sok pomoću Interprom Bosch cediljke. Pomešati ga s nekoliko kašika vode, šećerom, Iskon uljem, C peršunom, narendanom korom limuna, zrnima C šarenog bibera i Začinom C. Sve dobro promešati i posuti narendanim biljnim sirom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.