Jaja penasto umutite, dodajte so i biber, a zatim naizmenično mleko i brašno pomešano s praškom za pecivo. Smesu preručite u pleh obložen papirom za pečenje i pecite oko 15 minuta na 180 stepeni. Koru ohladite, uklonite papir za pečenje, stavite je na vlažnu kuhinjsku krpu i savijte u rolat. Krem sir, izgnječenu tunjevinu i pavlaku dobro umutite u kremastu smesu, pa dodajte ren i senf, te dobro izmešajte.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Slani rolat
Jaja penasto umutite, dodajte so i biber, a zatim naizmenično mleko i brašno pomešano s praškom za pecivo. Smesu preručite u pleh obložen papirom za pečenje i pecite oko 15 minuta na 180 stepeni. Koru ohladite, uklonite papir za pečenje, stavite je na vlažnu kuhinjsku krpu i savijte u rolat. Krem sir, izgnječenu tunjevinu i pavlaku dobro umutite u kremastu smesu, pa dodajte ren i senf, te dobro izmešajte.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.