Jaja obarite, prelijte hladnom vodom i oljuštite. Prepolovljenim jajima izvadite žumance. Oljušten paradajz očistite od semenki i sitno isecite, te ga izmešajte s izgnječenim žumancima i majonezom. Meso jastoga isecite na šnite. Na svaku polovinu jajeta prvo stavite po šnitu, pa istisnite iz poslastičarskog šprica smesu od žumanaca, zatim stavite po dva gambora i ukrasite koktel sosom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Punjena jaja
Jaja obarite, prelijte hladnom vodom i oljuštite. Prepolovljenim jajima izvadite žumance. Oljušten paradajz očistite od semenki i sitno isecite, te ga izmešajte s izgnječenim žumancima i majonezom. Meso jastoga isecite na šnite. Na svaku polovinu jajeta prvo stavite po šnitu, pa istisnite iz poslastičarskog šprica smesu od žumanaca, zatim stavite po dva gambora i ukrasite koktel sosom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.