Svaku kobasicu isecite po dužini, ali tako da ostanu spojene sa jedne strane. Unutrašnju stranu namažite izgnječenim belim lukom sa malo soli i sipajte sitno seckan crni luk. Poređajte ih u pekač. Med pomešajte sa kečapom, sipajte crno pivo, dobro promešajte i nalijte kobasice. Pecite u rerni oko 20 minuta. Služite sa svežim hlebom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kobasice u pivu
Svaku kobasicu isecite po dužini, ali tako da ostanu spojene sa jedne strane. Unutrašnju stranu namažite izgnječenim belim lukom sa malo soli i sipajte sitno seckan crni luk. Poređajte ih u pekač. Med pomešajte sa kečapom, sipajte crno pivo, dobro promešajte i nalijte kobasice. Pecite u rerni oko 20 minuta. Služite sa svežim hlebom.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.