Napravite marinadu od soja-sosa, konjaka, bibera i suvog biljnog začina. Krilca operite, prosušite, uvaljajte ih u marinat i ostavite da odstoje najmanje par sati u frižideru. Krilca izvadite iz marinade, uvaljajte u gustin kome ste dodali kašičicu aleve paprike i pržite u dubokom ulju. Poslužite uz kuvani pirinač i zelenu salatu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Hrskava krilca
Napravite marinadu od soja-sosa, konjaka, bibera i suvog biljnog začina. Krilca operite, prosušite, uvaljajte ih u marinat i ostavite da odstoje najmanje par sati u frižideru. Krilca izvadite iz marinade, uvaljajte u gustin kome ste dodali kašičicu aleve paprike i pržite u dubokom ulju. Poslužite uz kuvani pirinač i zelenu salatu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.