Fazanova prsa začiniti C biberom i Začinom C i pržiti na Iskon ulju dok ne poprime smeđu boju. Ostaviti ih da se ohlade. U činiji pomešati C senf, kiselu pavlaku, žumance, te naseckani vlašac i C peršun. Fazanovo meso natrljati ovom mešavinom. Testo razviti u pravougaonik, narezati ga na 4 dela i u svaki umotati po jedan komad fazanovih prsa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Fazanova prsa u lisnatom testu – „Smazan fazan“
Fazanova prsa začiniti C biberom i Začinom C i pržiti na Iskon ulju dok ne poprime smeđu boju. Ostaviti ih da se ohlade. U činiji pomešati C senf, kiselu pavlaku, žumance, te naseckani vlašac i C peršun. Fazanovo meso natrljati ovom mešavinom. Testo razviti u pravougaonik, narezati ga na 4 dela i u svaki umotati po jedan komad fazanovih prsa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.