Za specijalitete srpske kuhinje morate da budete pravi majstor, jer nije uvek lako pogoditi "žicu", ali ona se toliko brzo snašla u gastronomskim izazovima, da joj zavide i mnoge ovdašnje žene. Naledi Repaja pravi savršenu sarmu, specijalista je i za proju i punjene paprike, a sada je pokazala kako sprema posni kolač.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Srpska snajka iz plemena Zulu napravila POSNI KOLAČ i svi euforično zapisuju RECEPT! Mere su na šolju, a priprema nikad jednostavnija
Za specijalitete srpske kuhinje morate da budete pravi majstor, jer nije uvek lako pogoditi "žicu", ali ona se toliko brzo snašla u gastronomskim izazovima, da joj zavide i mnoge ovdašnje žene. Naledi Repaja pravi savršenu sarmu, specijalista je i za proju i punjene paprike, a sada je pokazala kako sprema posni kolač.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.