Prženje svakako ne spada među najzdravije načine pripreme hrane, ali istina je da su mnogi ljudi ljubitelji đakonija pripremljenih upravo na taj način. Polovinom 20. veka, do tada tradicionalni način prženja na životinjskoj masti, zamenila je priprema na biljnom ulju. Mnogi, pak, tvrde da to nije najbolji način i da je prženje na masti daleko zdravije.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Da li je zdravije pripremati hranu na masti ili ulju? Stručnjaci REŠILI VEČITU DILEMU jednom za svagda, evo šta kažu
Prženje svakako ne spada među najzdravije načine pripreme hrane, ali istina je da su mnogi ljudi ljubitelji đakonija pripremljenih upravo na taj način. Polovinom 20. veka, do tada tradicionalni način prženja na životinjskoj masti, zamenila je priprema na biljnom ulju. Mnogi, pak, tvrde da to nije najbolji način i da je prženje na masti daleko zdravije.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.