Pasulj je namirnica koje domaćice sa našeg podneblja veoma često i rado koriste u kuhinji. Kuvani pasulj većina ljudi najviše voli sa rebarcima, slaninicom i kobasicom, ali svaka domaćica ima svoj način na koji sprema ovo ukusno jelo.
Tamara IlićJa sam Tamara Ilić, rođena 09.07.1997. godine u Beogradu. Odrasla sam u Novoj Pazovi, gde sam završila osnovnu školu, te sam Gimnaziju “Branko Radičević” završila u Staroj Pazovi.
Osnovne akademske studije upisala sam na "Fakultetu za kulture i medije" gde sam diplomirala 2021. godine na smeru novinarstvo.
Po završetku studija, prve dve godine, bavila sam se temama o zdravlju, dečjoj psihologiji, roditeljstvu, raznim društvenim temama, ali i o modi i lepoti.
Takođe sam smišljala kretivan video sadržaj, ali sam bila domaćin sportskog podkasta u toku trajana Svetskog prvenstva u fudbalu.
Poslednjih godinu dana radila sam na informativnoj rubrici.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
DVA MILIONA ljudi je pogledalo ovaj recept za pasulj: Idu 3 sastojka koja u Srbiji nikad niko ne bi stavio u ovo jelo, a ipak je UKUS SENZACIONALAN
Pasulj je namirnica koje domaćice sa našeg podneblja veoma često i rado koriste u kuhinji. Kuvani pasulj većina ljudi najviše voli sa rebarcima, slaninicom i kobasicom, ali svaka domaćica ima svoj način na koji sprema ovo ukusno jelo.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.