Kako zimi ne biste ostali bez svežeg ukusa paradajza, sada je pravo vreme da ga pripremite za čuvanje. Pravilno konzerviran, domaći paradajz čuva svežinu, boju i sočnost, a uz nekoliko trikova vaša zimnica biće jednako ukusna kao i svež paradajz sa pijace.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovako se SVEŽ PARADAJZ NAJBOLJE ČUVA TOKOM ZIME: Bez konzervansa, može da traje godinama, a ukus je kao da ste ga tek ubrali
Kako zimi ne biste ostali bez svežeg ukusa paradajza, sada je pravo vreme da ga pripremite za čuvanje. Pravilno konzerviran, domaći paradajz čuva svežinu, boju i sočnost, a uz nekoliko trikova vaša zimnica biće jednako ukusna kao i svež paradajz sa pijace.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.