So je prirodni konzervans koji se koristi za čuvanje hrane, posebno mesa i ribe. Ovaj esencijalni mineral smanjuje vlažnost namirnica, tako što otežava razvoj bakterija i drugih mikroorganizama koji hvare hranu. A da li ste znali da se so nekada dodavala i u ulje kako bi mu produžila rok trajanja?
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Baka mi je rekla da SIPAM SO U ULJE, biću joj zahvalna na tom TRIKU do kraja života!
So je prirodni konzervans koji se koristi za čuvanje hrane, posebno mesa i ribe. Ovaj esencijalni mineral smanjuje vlažnost namirnica, tako što otežava razvoj bakterija i drugih mikroorganizama koji hvare hranu. A da li ste znali da se so nekada dodavala i u ulje kako bi mu produžila rok trajanja?
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.