Topla, mirisna, hrskava, preukusna... Baš ovakva je naša pita sa mesom za koju vam garantujemo da je najbolja koju ćete probati. Trik je u korama koje moraju da budu izuzetno tanke i prelivu od jogurta i jaja, ključnom za sočnost.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Svi su poludeli za ovom PITOM SA MESOM, a kada vidite recept shvatićete i zašto
Topla, mirisna, hrskava, preukusna... Baš ovakva je naša pita sa mesom za koju vam garantujemo da je najbolja koju ćete probati. Trik je u korama koje moraju da budu izuzetno tanke i prelivu od jogurta i jaja, ključnom za sočnost.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.