Iako danas nije toliko popularno kao kefir ili grčki jogurt, kiselo mleko i dalje zaslužuje svoje mesto na prehrambenoj sceni zbog niza vrednih nutrijenata koje nudi. Ovaj tradicionalni mlečni proizvod nastaje fermentacijom nepasterizovanog mleka i prepoznatljiv je po svom karakterističnom kiselkastom ukusu. Taj ukus duguje supstancama koje nastaju tokom fermentacije, pre svega mlečnoj kiselini i sirćetu, etanolu i ugljen-dioksidu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Košta manje od 100 dinara, a ČISTI CREVA KAO USISIVAČ: Jedite ga svaki dan za lakšu probavu i jači organizam
Iako danas nije toliko popularno kao kefir ili grčki jogurt, kiselo mleko i dalje zaslužuje svoje mesto na prehrambenoj sceni zbog niza vrednih nutrijenata koje nudi. Ovaj tradicionalni mlečni proizvod nastaje fermentacijom nepasterizovanog mleka i prepoznatljiv je po svom karakterističnom kiselkastom ukusu. Taj ukus duguje supstancama koje nastaju tokom fermentacije, pre svega mlečnoj kiselini i sirćetu, etanolu i ugljen-dioksidu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.