S obzirom da su praznici već tu, vreme je da odaberemo i šta ćemo spremiti za posebne prilike. Široooko postavljena trpeza izmamiće široooke osmehe svih ukućana i gostiju. Moramo priznati da je vojvođansku kuhinju teško odrediti, jer se na ovim prostorima mešaju uticaji naroda koji na njemu žive. Većina jela predstavljaju mešavinu nemačke, austrijske, rumunske, slovačke i drugih kuhinja, naročito mađarske. Otuda i najukusniji delikatesi na svakoj prazničnoj trpezi, a jedan od njih, pogotovo u ovo zimsko vreme, su pikantne kobasice.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Zima je vreme za pikantnije ukuse - iznenadite goste ovim prazničnim receptom sa budimskom kobasicom
S obzirom da su praznici već tu, vreme je da odaberemo i šta ćemo spremiti za posebne prilike. Široooko postavljena trpeza izmamiće široooke osmehe svih ukućana i gostiju. Moramo priznati da je vojvođansku kuhinju teško odrediti, jer se na ovim prostorima mešaju uticaji naroda koji na njemu žive. Većina jela predstavljaju mešavinu nemačke, austrijske, rumunske, slovačke i drugih kuhinja, naročito mađarske. Otuda i najukusniji delikatesi na svakoj prazničnoj trpezi, a jedan od njih, pogotovo u ovo zimsko vreme, su pikantne kobasice.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.