Kad je u pitanju roštilj, svako od nas ima svoje omiljene metode pripreme mesa. Dobar roštilj-majstor nikada neće pogrešiti prilikom pripreme piletine, svinjetine, kobasica, pljeskavica i ćevapa, ali ni kad priprema sam roštilj pre grilovanja. Leskovački roštilj-majstori primenjuju poseban trik kako bi meso sa rešetke bilo što ukusnije i sočnije.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kad spremate ROŠTILJ, na rešetku OBAVEZNO STAVITE OVAJ ZAČIN: Trik leskovačkih majstora koji obezbeđuje da MESO BUDE UKUSNO I SOČNO
Kad je u pitanju roštilj, svako od nas ima svoje omiljene metode pripreme mesa. Dobar roštilj-majstor nikada neće pogrešiti prilikom pripreme piletine, svinjetine, kobasica, pljeskavica i ćevapa, ali ni kad priprema sam roštilj pre grilovanja. Leskovački roštilj-majstori primenjuju poseban trik kako bi meso sa rešetke bilo što ukusnije i sočnije.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.