Med je bogat hranjivim materijama i antioksidansima, ima antibakterijska svojstva i može da igra značajnu ulogu u regulisanju dijabetesa kao deo uravnotežene ishrane. Čest je sastojak mnogih namirnica i dostupan je u različitim oblicima. A šta se dešava kada se med kristalizuje - da li je tada bezbedan za konzumiranje?
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Da li je KRISTALIZOVANI MED BEZBEDAN za jelo i može li da se pokvari: Stručnjaci RAZREŠILI VEČITU DILEMU
Med je bogat hranjivim materijama i antioksidansima, ima antibakterijska svojstva i može da igra značajnu ulogu u regulisanju dijabetesa kao deo uravnotežene ishrane. Čest je sastojak mnogih namirnica i dostupan je u različitim oblicima. A šta se dešava kada se med kristalizuje - da li je tada bezbedan za konzumiranje?
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.