Više puta smo govorili o slasnim pitama i o tome kako su savršene i punjene i prazne, kako je testo idelano kada je hrskavo, ali i meko, da su super i otvorene i zatvorene i slatke i slane i prevrnute, baš sve!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kiš omiljena francuska pita koju svi vole, lako se pravi, a ovo su recepti koje ćete da obožavate!
Više puta smo govorili o slasnim pitama i o tome kako su savršene i punjene i prazne, kako je testo idelano kada je hrskavo, ali i meko, da su super i otvorene i zatvorene i slatke i slane i prevrnute, baš sve!
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.