Uštipci su jedno od onih jela koje nas odmah vraća u detinjstvo, na miris toplog doručka kod bake ili brze večere kad nema vremena za kuvanje. Mekani, vazdušasti i savršeno zlatni, uštipci su omiljeni zalogaj širom Balkana. Mogu se poslužiti uz sir, kajmak, pršutu, ajvar, džem ili med - zato i jesu omiljeni kod svih generacija. Najlepše od svega? Mogu se pripremiti brzo i lako, bez čekanja da testo naraste, baš kao u receptu koji sledi.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
NAJBRŽI RECEPT za domaće uštipke - kao BAKINE: Nema čekanja da testo naraste, sve je gotovo za nekoliko minuta
Uštipci su jedno od onih jela koje nas odmah vraća u detinjstvo, na miris toplog doručka kod bake ili brze večere kad nema vremena za kuvanje. Mekani, vazdušasti i savršeno zlatni, uštipci su omiljeni zalogaj širom Balkana. Mogu se poslužiti uz sir, kajmak, pršutu, ajvar, džem ili med - zato i jesu omiljeni kod svih generacija. Najlepše od svega? Mogu se pripremiti brzo i lako, bez čekanja da testo naraste, baš kao u receptu koji sledi.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.