Sezona jagoda svake godine nas mami šarenim tezgama i neodoljivim mirisom. Dok oči govore: "Uzmi još jednu korpicu", frižider poručuje: "Gde ćeš sa svim tim?" Kada ih imate previše da biste ih odmah pojeli, zamrzavanje deluje kao savršeno rešenje. Ipak, ako to uradite pogrešno, umesto slatkih, sočnih bobica dobićete kašastu, bezukusnu masu. Evo kako da sačuvate ukus, boju i teksturu jagoda.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Samo na JEDAN NAČIN se pravilno zamrzavaju jagode: Uz ovaj trik izgledaće kao da su tek ubrane
Sezona jagoda svake godine nas mami šarenim tezgama i neodoljivim mirisom. Dok oči govore: "Uzmi još jednu korpicu", frižider poručuje: "Gde ćeš sa svim tim?" Kada ih imate previše da biste ih odmah pojeli, zamrzavanje deluje kao savršeno rešenje. Ipak, ako to uradite pogrešno, umesto slatkih, sočnih bobica dobićete kašastu, bezukusnu masu. Evo kako da sačuvate ukus, boju i teksturu jagoda.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.