Zaboravite na kupovni naan – jednom kada probate ovaj domaći, vazdušast i mek kao jastuče, više se nećete vraćati industrijskim verzijama! Savršen je uz kari tokom radne nedelje, za vikend uz mediteranske obroke, ili jednostavno da ga cepkate dok je još topao, pravo iz tiganja – bez imalo griže savesti.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Vazdušast i mekan kao jastuče: NAJUKUSNIJI HLEB dolazi iz Indije, pravi se za manje od pola sata i neprevaziđen je sa belim lukom
Zaboravite na kupovni naan – jednom kada probate ovaj domaći, vazdušast i mek kao jastuče, više se nećete vraćati industrijskim verzijama! Savršen je uz kari tokom radne nedelje, za vikend uz mediteranske obroke, ili jednostavno da ga cepkate dok je još topao, pravo iz tiganja – bez imalo griže savesti.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.