Biznis Moj novčanik
Čokolada sve skuplja, kakao sve jeftiniji: Šta se zapravo dešava sa cenom i kvalitetom omiljene poslastice

Čokolada sve skuplja, kakao sve jeftiniji: Šta se zapravo dešava sa cenom i kvalitetom omiljene poslastice

Čokolada je verovatno najkraći put do sreće. Crna, mlečna ili bela, sa lešnikom, bademom, voćnim filom ili rižom, stiže na slave, rođendane, u čitaonice za 8. mart i uvek prolazi kao poklon. Ali iza te slatke slike poslednjih meseci stoji ozbiljna priča o cenama, kvalitetu i sastavu, o kojoj se na "Blic TV" razgovaralo sa stručnjakom za čokoladu Aleksandrom Marićem i influenserkom Ljubicom Tajević.

Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.