Svi želimo da nam pire krompir bude savršeno kremast, a slavna kuvarica Marta Stjuart otkriva da je tu tajnu naučila od svoje majke. Ključ je u krem siru, koji se obilno dodaje uz mleko, pavlaku i puter pre mućenja, kako bi krompir postao mekan, pahuljast i bogatog ukusa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Kako Marta Stjuart pravi PIRE KROMPIR: Caku za SAVRŠENO KREMASTU STRUKTURU naučila je od svoje majke, zato uvek dodajte OVAJ sastojak
Svi želimo da nam pire krompir bude savršeno kremast, a slavna kuvarica Marta Stjuart otkriva da je tu tajnu naučila od svoje majke. Ključ je u krem siru, koji se obilno dodaje uz mleko, pavlaku i puter pre mućenja, kako bi krompir postao mekan, pahuljast i bogatog ukusa.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.