Mimoza Kodroli (35) je vaspitavana da sa sedam godina zna kako se sipa čaj i poslužuju gosti, sa 10 je u Prizrenu već učila da mesi i razvlači kore za čuvene starinske baklave. Tek je u Beogradu shvatila da neka njena znanja i veštine imaju cenu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
„Deca su mi se smejala zbog jezika i imena, pa sam htela da se zovem Ruža“, kaže Mimoza Kodroli, ROMKINJA koja pravi najlepše PRIZRENSKE baklave
Mimoza Kodroli (35) je vaspitavana da sa sedam godina zna kako se sipa čaj i poslužuju gosti, sa 10 je u Prizrenu već učila da mesi i razvlači kore za čuvene starinske baklave. Tek je u Beogradu shvatila da neka njena znanja i veštine imaju cenu.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.