Ukoliko ste se pitali koji je bio omiljeni posni doručak među Srbima u Jugoslaviji, odgovor je – proja! Tradicionalni hleb od kukuruznog i pšeničnog brašna domaćice su obogaćivale raznim dodacima, a u proleće je to najčešće bio praziluk koji ovom jelu daje posebnu slast. Uskršnji post idealna je prilika da isprobate recept.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Ovo je bio omiljeni doručak u Jugoslaviji tokom Uskršnjeg posta: Sastojci su jeftini i zdravi, a recept sigurno svima uspeva
Ukoliko ste se pitali koji je bio omiljeni posni doručak među Srbima u Jugoslaviji, odgovor je – proja! Tradicionalni hleb od kukuruznog i pšeničnog brašna domaćice su obogaćivale raznim dodacima, a u proleće je to najčešće bio praziluk koji ovom jelu daje posebnu slast. Uskršnji post idealna je prilika da isprobate recept.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.