Ako ste ikada bili u Italiji, verovatno znate za nepisana pravila kojih se morate pridržavati, a ona najvažnija vrte se oko hrane. Kapućino posle 11 sati je samo za turiste, špageti bolonjeze su jeziva pomisao, a ananas na pici - smrtni greh.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
Poznati napuljski pizza majstor kog Novak Đoković obožava upotrebio je "ZABRANJENI SASTOJAK" i napravio remek delo: Recept za kojim su poludeli milioni
Ako ste ikada bili u Italiji, verovatno znate za nepisana pravila kojih se morate pridržavati, a ona najvažnija vrte se oko hrane. Kapućino posle 11 sati je samo za turiste, špageti bolonjeze su jeziva pomisao, a ananas na pici - smrtni greh.
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.