Kiseli kupus se uveliko priprema u mnogim srpskim kućama. Jer zna se da nema kvalitetne zimske trpeze bez kiselog kupusa. Na prvi pogled, kiseljenje kupusa je jednostavan postuapk. Kupite kvalitetne glavice kisleog kupusa, malo soli, malo vode i strpljenje. Ipak, domaćice znaju da nije svaka zimnica ista, a pogotovo ne svaki kupus. Ponekad glavice omekšaju, postanu gnjecave ili dobiju neprijatan miris, iako ste sve uradili "po receptu".
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.
KISELI KUPUS se samo ovako pravilno pretače: Prvih 15 dana treba pretakati svakog dana, ali BAŠ SVAKOG
Kiseli kupus se uveliko priprema u mnogim srpskim kućama. Jer zna se da nema kvalitetne zimske trpeze bez kiselog kupusa. Na prvi pogled, kiseljenje kupusa je jednostavan postuapk. Kupite kvalitetne glavice kisleog kupusa, malo soli, malo vode i strpljenje. Ipak, domaćice znaju da nije svaka zimnica ista, a pogotovo ne svaki kupus. Ponekad glavice omekšaju, postanu gnjecave ili dobiju neprijatan miris, iako ste sve uradili "po receptu".
Sekcija komentara na ovom tekstu je sada zaključana. Sekcije komentara na svim tekstovima se automatski zaključavaju posle 48 sati od poslednjeg osvežavanja teksta.